A gyümölcsök előtt tiszteleg a Rézangyal új prémiumkollekciója
Csúcskategóriás, pálinkaházasításokból álló termékpalettát dob piacra július közepén Magyarország egyik legnépszerűbb pálinkamárkája, a Rézangyal. A kifinomult ízlésvilág természetesen vadonatúj, a pálinka alapanyagát idéző, exkluzív csomagolással is jár.
A Rézangyal esetében a kivételes ízvilág a készítés technológiájára, vagyis a házasításra vezethető vissza. Ez az eljárás – azon túl, hogy kiküszöböli az eltérő évjáratok okozta különbségeket – a legösszetettebb karakterrel rendelkező és legkiemelkedőbb minőségű tételek létrehozásának módja.
Az újonnan bevezetett prémiumkollekció tagjai nagy műgonddal válogatott tételekből állnak össze. „Ezeket, az akár különböző eljárással készített pálinkákat egyenként bíráltuk, majd osztályoztuk a legfőbb jegyek és karakterek mentén, végül pedig felvázoltuk ezek íztérképét. A prémium kollekció tagjait ezen bírálatok mentén választottuk ki úgy, hogy az adott gyümölcsre jellemző íz- és illatkarakterek összeadódó értékei minden egyes üvegben tökéletes harmóniát alkotva találjanak egymásra. Találkozik bennük hazánk legelismertebb pálinkamestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok, nem utolsó sorban az a töretlen kísérletező kedv, amelynek végeredménye minden üvegben megtalálható” – fogalmazott Márton András, a Rézangyal blendmestere, aki a prémium termékek mindegyikén aláírásával vállal garanciát a kivételes ízélményért.
Természetesen mindez fokozottan érvényes a kajszibarack, Irsai Olivér szőlő-, szilva-, érlelt alma- és meggypálinkából álló Rézangyal prémiumkollekcióra, amelyek megkülönböztető jelzést is kapnak. „A prémiumkollekció tagjait a már jól ismert Rézangyal üvegek átlátszó verziójába töltöttük, amelyeknek az új, anyagában fa hatású címkéje nem csupán a természetközeliségre rímel, hanem visszavezeti a fogyasztót oda, ahonnan a pálinka alapanyaga is érkezik, a gyümölcsfához” – véli Haász Dömötör, a Rézangyal brandmenedzsere.
A prémiumszegmens gondosan megtervezett, a fogyasztói igények alapos feltérképezésére alapozott meghódításával a Rézangyal újabb nagy lépést tesz a hazai pálinkakultúra fejlesztésének irányába. A mért fogyasztói preferenciákból és az értékesítési számokban ugyanis a csúcskategóriás termékek mérsékelt iramú, de egyre nagyobb térnyerése mutatkozik meg.
„A 2019-es évben egy alapos tervezés gyümölcse érik be: első lépésben új köntösbe bújtattuk a közismert „Classic” üvegeket és racionalizáltuk az alap termékportfóliót. Most pedig egy olyan kategóriában állítjuk fel az új mércét, amelyben a Rézangyal márka korábban még nem volt jelen. Ez pedig nem más, mint a top prémium szegmens.” – tette hozzá a brandmenedzser, aki egyúttal hangsúlyozza: nem pusztán belépnek egy olyan kategóriába, amelyben eddig még nem szerepelt a márka, hanem a Rézangyal a fogyasztói igények és a piac erőteljes átalakulásának élére is áll, hogy a prémium szegmenst meghódítva fejlessze tovább a hazai pálinkakultúrát.
Kapcsolódó cikkeink
Latorcai Csaba: a pálinkafőzés a nemzeti kultúra szerves része
A magyar emberek számára a pálinkafőzés szinte szabadságjog, a nemzeti…
Tovább olvasom >Veszélyben a pálinka: a klímaváltozás új gyümölcsöket kényszerít a főzdékbe
A klímaváltozás komoly hatással van a hagyományos pálinka alapanyagokra, ami…
Tovább olvasom >Óriási magyar siker Amerikában: magyar pálinkafőzde nyerte el az “Év Lepárlója” díjat
Kiemelkedő minőség, kiváló ár-érték arány és szemet gyönyörködtető csomagolás –…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új napelemparkkal bővül a Nestlé szerencsi gyár
Jövő márciusban lép működésbe az az 1,5 GW éves teljesítményű…
Tovább olvasom >Új fejezet nyílt a Pizza Hut történetében: Magyarországi modell alapján újulhat meg az étteremlánc
Szeptember 12-én vágták át a szalagot Pécs legnépszerűbb sétálóutcájában, a…
Tovább olvasom >Már 150 millió darab palackot, üveget és alumínium dobozt váltottak vissza a Lidl áruházakban
Mérföldkőhöz érkezett az új visszaváltási rendszerben a Lidl Magyarország. A…
Tovább olvasom >