A gyakorlati tudás versenye
A KVIK 50. jubileumi rendezvénysorozat keretében az egyetem első alkalommal megrendezésre kerülő, saját szervezésű versenyén – szakítva az eddigi megszokásokkal – szakács és pincér tanulók, valamint turizmus-vendéglátás szakos egyetemi hallgatók valós elméleti és gyakorlati tudását mérte fel, értékelte a neves zsűri. A megmérettetésen a szakácsversenyzők előre ismertetett nyersanyagokból és két kötelező alapanyagból háromfogásos ételsort készítettek el előre, meghatározott idő alatt. A pincérek egy 100 pontos elméleti írásbeli tesztet követően többek között díszasztalt terítettek, osztrigát bontottak, kávét és koktélt kevertek, szervíroztak. A versenyzőknek szóban, idegen nyelven is számot kellett adni tudásukról.
Az MVI által is támogatott versenyen a szakácsok között Ramocsai Barbara, a pincérek között Császár Attila diadalmaskodott, mindketten a BGE hallgatói (képünkön). //
Kapcsolódó cikkeink
Már most borítékolható a Gundel-díjkiosztó gálaebéd sikere
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Észszerűbb díjazást sürget az MVI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Áfakulcs a lötyögő zárban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fröccsenésmentes piszoár
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Új kedvenc érkezik: a Gallio és a Bamba Marha Burger izgalmas kollabja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A tízórai és az uzsonna az Y- és Z-generációra jellemző
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

