A Gránit Bank és az OTP Bank kapta megosztva a Mastercard – Év Bankja 2023 verseny fődíját

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 08. 11:15

A Gránit Bank és OTP Bank kapta megosztva a Mastercard – Év Bankja 2023 verseny fődíját, ez az első alkalom, hogy megosztva ítélték oda a fődíjat – közölte a Mastercard csütörtökön az MTI-vel.

A globális fizetéstechnológiai cég a magyar pénzügyi és bankszektor szereplőinek az idén tizennyolcadik alkalommal megrendezett versenyén a legjobb szolgáltatásokat, termékeket, megoldásokat vagy kampányokat díjazta hét kategóriában.

A versenyen a Gránit Bank három kategóriában is nyerni tudott: a fiataloknak szóló pénzügyi megoldásért, a könnyű és kényelmes bankolási élményért, valamint az akvizíciós marketing kampányáért is első helyet érdemelt ki.

Az OTP Bank, a Nagydíj mellett, amelyet a program történetében legtöbb győzelmet elért pénzintézetnek ítéltek oda, győzött a kiberbiztonsági edukációs kampány kategóriában is – közölték a szervezők.

A tájékoztatás szerint az Erste Bank az év CSR-kezdeményezése, az MBH Bank az év üzleti szegmensnek szóló programja, a K&H Bank pedig az év pénzküldési megoldása kategóriában nyerte el az első helyezést.

A gála során különdíjjal értékelték a Magyar Nemzeti Bank és a Raiffeisen Bank Diákszéf megoldását – áll a Mastercard közleményében.

Kapcsolódó cikkeink