A finn nemzeti sífutó válogatott a Helly Hansennel együtt indul az aranyért

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 20. 10:50

A Helly Hansen bejelentette 4 éves együttműködését a finn nemzeti sífutó válogatottal. 2014. június 1-jétől a norvég sport és utcai ruházati márka hivatalosan szponzorálja a világ egyik legjobb sífutó válogatottját. A felkészülésekhez és a versenyekhez egyaránt biztosítják számukra a megfelelő öltözetet, cipőt és kiegészítőket.

HellyHansenA finn nemzeti sífutó válogatott csak egy a Helly Hansen által támogatott sportolók és professzionális partnerek közül. A márka szponzorálja többek között az amerikai alpesi sícsapatot, a Volvo Ocean Race első, kizárólag nőkből álló csapatát, a Team SCA-t és több mint 80 prémium sícentrumot és vitorlásklubot szerte a világon. Az újonnan létrejött négy évre szóló szerződés a finn nemzeti csapattal szintén része a márka törekvéseinek, hogy az állóképességet fejlesztő sportágakra és a tréningre fókuszáljon.

“Mint a legnagyobb északi gyökerekkel rendelkező sportruházat és outdoor márka, nagyon várjuk, hogy együtt dolgozhassunk egy olyan sportág legjobbjaival, ami emberi és szakmai kihívások elé állít minket” – mondta Erik Burbank, a Helly Hansen márka- és marketing igazgatója. „A versenyek és a felkészülési időszak alatt egyaránt együtt dolgozunk majd a finn nemzeti sífutó válogatottal és igyekszünk meghaladni eddigi korlátainkat mind a stílus, mind pedig a teljesítmény terén. Nagyon izgalmas út lesz ez nekünk”.

”A finn nemzeti sífutó válogatott azért választotta a Helly Hansent, mert a ruhák kialakításában a professzionalitás mindig előnyt élvez. A márka története kombinálva az utánozhatatlan tapasztalattal a nedvesség elvezetésében, az időjárással szembeni védelemben és a stílusban, együtt tökéletes sportruházatot eredményez”- nyilatkozta Mika Kulmala, a Finn Síegyesület képviselője (FSA). „A Helly Hansen verseny és tréning ruhái nagyban hozzájárulnak majd ahhoz, hogy elérjük az idei szezonra kitűzött célokat”.

A Helly Hansen a sífutó csapatot a díjnyertes tréning kollekciójával fogja támogatni. A szárazon tartott bőr nagyon fontos a kellemes testhőmérséklet fenntartásához, bármilyen sporttevékenység vagy időjárási körülmény mellett. Az új kollekcióban szerepelni fog a Lifa Flow, a Helly Hansen saját nedvességelvezető és hőmérséklet-szabályozó technológiája. A Lifa Flow egy egyedi megoldás, ami a maximumra növeli a Lifa® rostok szárazon tartó képességét és szinte azonnal elvezeti az izzadságot a bőrfelületről a ruházat következő rétegébe, szemmel láthatóan gyorsabban, mint a piacon kapható bármelyik más szintetikus vagy természetes aláöltözet.

A Helly Hansent 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta is világelsőként szolgálja azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik miatt az elemekkel kell megküzdeniük az óceánokon és a hegyekben. A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak, amikor szembeszállnak a természet legzordabb elemeivel munkájuk során.

Kapcsolódó cikkeink