A fejlődés nem állhat meg

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 05. 15. 11:42

A CBA 2018-ban is azon dolgozott, hogy minél több és jobb szolgáltatást, lehetőségeket tudjon biztosítani franchise-partnerei számára is, hozzájárulva ezzel a sikeres működésükhöz. Tovább szélesedett az ellátási rendszerük, egyre több független, illetve más logó alatt működő egységbe szállítanak, illetve a klasszikus nagykereskedelmi tevékenységük is jelentősen bővült.

Lázár Vilmos
elnök
CBA és Príma hálózat

Továbbra is nagy lehetőséget látnak a szupermarket boltkategóriában, hiszen ezen üzletek megfelelően széles választékkal, a vásárlók számára könnyen megközelíthetően képesek magas színvonalú szolgáltatást biztosítani. A Príma hálózat további erősödése volt megfigyelhető a 2018-as esztendőben. Továbbá folytatódott a franchise-rendszer igazi szolgáltató franchise-zá történő alakítása.

– A hálózat marketingkommunikációjában az elmúlt évben Kasszás Erzsi helyét Boltvezető Icuka vette át, aki továbbra is biztosítja a CBA számára a marketingüzenetek sikeres célba juttatását. Jelentős előkészítő munka folyt a saját márkás termékek megújítása kapcsán, egy új brand, a CBA Piros bevezetése kezdődött meg. Mindez nem csupán az érintett árucikkek csomagolásának megújítását jelenti, hanem komoly mértékű termékfejlesztést is – mondja Lázár Vilmos, a CBA elnöke.

A Prima.hu online értékesítési csatornán is tovább folytatódtak a fejlesztések annak érdekében, hogy a vásárlói igények folyamatos változását az online térben is le tudják követni. Tovább bővült a termékkínálat, illetve meghatározott értékhatár felett elérhetővé vált az ingyenes házhozszállítás is.

A sok éve sikeresen zajló hagyományos képzést, egy új, online oktatási program, az e-learning egészítette ki. Újdonság továbbá az, hogy komoly erőkkel elindult a CBA-hálózat üzleteit működtető franchise-­vállalkozások számára a szakmai tanácsadás. Folytatódott a Vinotéka program, melynek keretében megrendezésre került a II. Príma borverseny.

A társadalmi felelősségvállalásra is komoly figyelmet fordított a CBA. A Ments Életet Alapítvánnyal, a Nagycsaládosok Egyesületével és az Ökumenikus Segélyszervezettel működtek együtt, aminek köszönhetően nagyon sok család sorsának jobbrafordulásához járultak hozzá. //

Kapcsolódó cikkeink