A Famíliatészta idén is többszáz kiló száraztésztával gurul az Adománykonvojban

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 10. 16. 11:15

A Famíliatészta Kft.a tavalyi évhez hasonlóan idén is több mint 300 kiló száraztésztával csatlakozott a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) által indított X. Adománykonvojhoz. A konvoj Budapest belvárosán keresztülhaladva, több mint 30 tonna adományt és élelmiszer felajánlást szállít a rászoruló magyar családoknak.A mezőberényi társaság elkötelezett híve a segítségnyújtásnak, a vállalat rendszeresen támogat egyesületeket, családsegítő szervezeteket és gyermekotthonokat is.

familiateszta

A szervezők minden év október 16-án, az Élelmezés Világnapján* indítják útnak atámogató élelmiszeripari és -kereskedelmi vállalatok kamionjaiból álló konvojt, amelyek az adományokat szállítják. A Famíliatészta idei támogatói csomagja teljes kiőrlésű és durum termékeket tartalmaz, ömlesztett és csomagolt formában.

„A mára rendszeressé és hagyománnyá vált támogatások mellett, a lehetőségeinkhez mérten szívesen csatlakozunk minden olyan kezdeményezéshez, amely az éhezés elleni küzdelem jegyében zajlik. Az Adománykonvoj is ilyen.” – mondta Kovács Lajos, a Famíliatészta Kft. ügyvezetője.

A MagyarBrands díjas tésztagyártó és forgalmazó vállalat több száz kilogramm tésztával segíti a rászorulókat az adventi időszakban, csomagot küld évente a nagyszalontai, Böjte Csaba atya által vezetett Szent Antal gyermekotthonba,valamint idén a kecskeméti Wojtyla Ház Nonprofit Kft.-tis támogatja.

Kapcsolódó cikkeink