A DVTK-sör után itt a DVTK-kávé

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 27. 12:05

A Diósgyőr labdarúgócsapata a korábbi DVTK-sör után bemutatta a DVTK-kávét, miután együttműködési megállapodást írt alá a Pannon Kávé Kft. és a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft.

– Miskolchoz való szoros kötődésemnek köszönhetően régóta figyelemmel kísérem a DVTK futballcsapatának a sorsát, így nagy örömmel fogtunk hozzá a klub vezetőségével közösen a DVTK-kávé koncepció kialakításához – idézi a Diósgyőr hivatalos honlapja Lőrincz Lászlót, a Pannon Kávé Kft. ügyvezető igazgatóját.

– A DVTK-kávé nem egy már létező kávé átcsomagolása, egyedi íz, a DVTK íze, a siker íze – mondta Körmöndi Zoltán, a DVTK marketingigazgatója. – A csomagolás is a DVTK-t idézi, így a szurkolók már messziről kiszúrhatják a boltokban.

A DVTK 250 grammos őrölt kávé első lépésként április elejétől a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei élelmiszerboltokban lesz elérhető a klubot támogatni kívánó, szurkolók, szimpatizánsok számára. A termék forgalmazásának zászlós hajója az Union Coop Zrt.üzletlánc, mely jelentős szerepet vállal a hazai termékek piacra kerülésének elősegítésében. (mmonline.hu)

Kapcsolódó cikkeink