A chocoMe a Great Taste Awards versenyen szerezte meg századik nemzetközi szakmai díját
A sikerrekorder magyar csokoládémanufaktúra, a chocoMe, idén már a második nemzetközi díjgyűjteményét hozza haza – az elképesztő csokoládéálmok megteremtője és valóra váltója – a májusi International Chocolate Awards után – ezúttal a világ legrangosabb és legszigorúbb ételkóstolóversenyén, a Great Taste Awards versenyen nyert 4 darab bronzérmet.

Újabb díj
A világverseny, amelyre a pályázók különböző termékkategóriákban nevezhetnek híres 400 tagból álló zsűrijéről is, melynek kifinomult ízlésű és megfellebezhetetlen véleményű gasztro ítészeit már nyolcadik éve veszik le a lábukról a chocoMe-féle ízvarázslatok. A versenyek alkalmával több ezer kóstolóórát eltöltőltő szakértők csoportja Michelin csillagos éttermek séfjeiből, elismert gasztronómiai szakemberekből, patinás áruházak (Harrods, Fortnum&Mason, Selfridges, Harvey Nichols és Whole Food Markets) beszerzési igazgatóiból és neves ételkritikusokból áll, akik minden előzetes információ és csomagolás nélkül, vakteszt alapján hozzák meg ítéleteiket.
Ezzel a 4 újabb éremmel éppen 100-ra növekedett a nemzetközi szakmai versenyeken szerzett díjnyertes chocoMe csokoládék száma, amelyek a márka számára legrangosabb kitüntetéseket, nekünk pedig a legínycsiklandóbb desszertélményeket hozzák el.
A chocoMe Great Taste Awards-on díjazott termékei:
chocoMe Petit 9 – Falatnyi étcsokoládé lapocskák gin ízesítésű csokoládé töltelékkel
chocoMe Petit 21 – Falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel
chocoMe Petit 21 – Falatnyi étcsokoládé lapocskák mangó töltelékkel
chocoMe Entrée – Valrhona 66% étcsokoládé liofilizált málnával, feketeszederrel és kékáfonyás joghurttal
Kapcsolódó cikkeink
Gondok vannak csoki-fronton
Miközben egyre többet fizetünk a prémium csokoládékért, a kakaótermesztők többsége…
Tovább olvasom >Kihívások és lehetőségek között egyensúlyoz a magyar édesipar
A 2024-es év nyertesei az eladott mennyiség alapján sorrendben a…
Tovább olvasom >A magyarok kedvenc tortája a dobostorta
A torta, akár házi, akár vásárolt, fontos szerepet játszik a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szárazság, technológiai verseny és összefogás: beindult a hazai dinnyeszezon
Komoly kihívások közepette indul a 2025-ös magyar dinnyeszezon: a csapadékhiány,…
Tovább olvasom >Romló, de a nemzetgazdasági átlagnál jobb konjunktúra a turizmusban
2025. júniusban a turisztikai cégek 70%-a szolgáltatási árainak növekedéséről számolt…
Tovább olvasom >Áremelkedés, exportcsökkenés, új fogyasztói szokások – így alakult a baromfi- és tojáspiac 2025 első felében
Látványos változások jellemezték 2025 első félévét a hazai baromfi- és…
Tovább olvasom >