600-650 forintos gombócárral indulhat az idei fagyiszezon
A cikk kiemelten foglalkozik a győri Bécsi Kávéház történetével és a mostani kihívásokkal. Az üzem e hónaptól kénytelen volt emelni az ételek és fagylalt árait. A legfőbb okok között szerepeltek a költségnövekedések, beleértve az alapanyagok, például a vaj, tej és csokoládé drágulását. Ezen túlmenően az elszabadult közüzemi díjak, számlák és bérleti díjak is nyomást gyakoroltak a vállalkozásra.
A Bécsi Kávéház vezetősége azt tervezi, hogy a tavalyi árakhoz képest mintegy 10 százalékos áremelést vezet be a kiadások fedezése érdekében. A tulajdonos, Bint Dóra, kiemelte, hogy az egy gombóc fagylalt ára 600–650 forintra emelkedik az idei évben.
Az áremelés mellett az üzletvezetés bízik abban, hogy a hamarosan 40 éves Bécsi Kávéház sikeresen veszi az akadályokat, és továbbra is hűséges vendégekkel szolgálja ki a közösséget. A cikk alapján az étterem felkészült a forgalomcsökkenésre, de optimista a jövő kilátásait illetően.
Kapcsolódó cikkeink
Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >Az alkalmazkodás magasiskolája – Az inflációs környezet lenyomata a napifogyasztásicikk-piacon
Tovább nő a nyomás a márkákon – állítja Bakonyi-Kovács Krisztina,…
Tovább olvasom >A jégkorszak végét várják a jégkrémmárkák
Szezon ide, időjárás oda, a jégkrémpiacon most főként az árak és promóciók…
Tovább olvasom >További cikkeink
Magyar szakembert lett a Danone kelet- és közép-európai értékesítési vezetője
Bolyós Enikő idén júliustól budapesti székhellyel szervezi és irányítja a…
Tovább olvasom >Friss kutatás: a magyarok közel fele nem használ fényvédő krémet, ráadásul a déli órákban sem kerülik a napfényt
Egy friss, reprezentatív kutatás szerint a magyar lakosság mindössze 8…
Tovább olvasom >Rekordbírsággal majdnem 400 millió forintra büntette a GVH a Bookingot
Nem teljesítette maradéktalanul a korábbi jogsértések megszüntetését előíró kötelezettségeit a…
Tovább olvasom >