4 ok, amiért a Szintézist fel fogja keresni nyomtatásával kapcsolatban

Dátum: 2015. 11. 04. 12:26

Hogyan tud jobb minőségben nyomtatni úgy, hogy évente több százezer forintot spórol? A Szintézis megmondja!

Mielőtt eláruljuk, hogy miből áll a Szintézis költségoptimalizáló szolgáltatása, álljon meg az olvasással és egy percben próbálja meg összeszámolni, hogy cégénél nagyjából mennyit költenek éves szinten a nyomtatásra. Segítünk pár kérdéssel: Hány nyomtatót üzemeltetnek? Mennyi volt az elmúlt évben a nyomtatók karbantartási költsége? Hány tontert, patront rendeletek kollégái és mennyi időt fordítottak rá, hogy minden esetben a legjobb áron vásárolhassák meg? Mennyi az egy oldalra jutó fekete-fehér, illetve színes nyomtatási költsége? Biztos benne, hogy a munkatársak indokoltan nyomtatnak színesben? Ha nem tudja a pontos összeget, valószínűleg alábecsülte a költségeket!

SZINTlogo04_fullvec_CS6

Tervezhető költségek, csökkenő járulékos kiadások – Kiszervezett nyomtatási megoldás a Szintézis ZRT-től

Nyomtató optimalizálás a racionális nyomtatásért

Igény esetén teljes körű felmérést végzünk azért, hogy átfogó képet kapjon a jelenleg használt eszközeinek állapotáról és üzemeltetési költségeiről. Nem is gondolná, hogy a különböző terhelhetőséggel bíró nyomtatók ideális elhelyezésével mekkora költségeket tud megtakarítani. Minden irodában külön nyomtató van, ráadásul mindenhol színes nyomatokat készítenek? Hány éves a nyomtató eszközparkja? Tudta, hogy az optimalizálás az eszközök beszerzését is magába foglalja? Átgondoljuk, megtervezzük és kialakítjuk belső nyomtatási infrastruktúráját és meg fog lepődni, hogy korábban milyen pazarlás folyt cégénél! Sőt, az új nyomtatók beszerzésével év végére több pénz maradhat a zsebében. Ugye jól hangzik?

Eszközbeszerzés és kiegészítők költséghatékonyan

Egy külső szolgáltató által biztosított üzemeltetés minden esetben alacsonyabb fajlagos költséggel bír, mint a saját körű üzemeltetés. Ennek egyik oka az, hogy a legtöbb gyártó mára felismerte az utángyártott kellékanyagok térnyerését, ezért a viszonteladói, márkaképviseletei számára kedvezményesen kellékanyagokat és alkatrész utánpótlást biztosít, mindezt változatlanul, a legmagasabb gyártói minőségben.

Olcsóbb nyomtatás, jobb minőség

A megtervezett nyomtatóhálózat, a belső szabályzat, a szemléletváltás, a modernebb eszközök és az olcsóbb üzemeltetési költség csak egy dolgot eredményezhet: olcsóbb laponkénti nyomtatási költségeket és jobb nyomatminőséget. A képlet egyszerű, ha átlátja a rengeteg változót. Ha nem szeretne vele foglalkozni, vagy nem igazodik ki az ajánlatokon válassza a Szintézis ZRt-t és garantáltan elégedett lesz cégvezetés, és az év végi költségkimutatása is!

Szervizelés és karbantartás szakemberekkel, gyorsan és megbízhatóan

A nyomtatási költségek közé ritkán sorolják be a nyomtatók karbantartását, holott egy meghibásodás a kellemetlenségen túl sok pénzbe kerülhet, valamint üzletmenetének sérüléséhez is vezethet. Kérje a szakértők tanácsát, ruházzon be megbízható, költséghatékony nyomtatókba, hiba esetén pedig nyugodtan dőljön hátra, a szerződött partnerének szerviz szakembere már úton lesz önökhöz. Jól tudjuk, hogy egy nyomtató kiesése akár logisztikai problémát is okozhat, éppen ezért ha szükséges, azonnal cserekészüléket is biztosítunk. A Szintézisnél az extra kényelem és biztonság alapszolgáltatás!
Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértőink biztosan tudnak önnek segíteni!
http://szintezis.hu/intelligens-nyomtatasi-megoldasok.html

nyomtató