3500-ra nőtt a Biedronka üzleteinek száma Lengyelországban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 12. 01. 09:53

A Poznań melletti Skórzewóban nyitotta meg a lengyel Biedronka 3500. üzletét.

A portugál Jerónimo Martins tulajdonában lévő csoport közlése szerint, hogy az üzletet a Biedronka hálózatában elsőként a „fenntartható fejlődés” stratégiájával összhangban alakították ki – elektronikus árcímkékkel, LED-es világítással és CO2-hűtő megoldásokkal.

Az üzletet fotovoltaikus panelekkel szerelték fel, a parkolóban pedig egy autót akár 20-30 perc alatt feltölteni képes elektromosjármű-töltőpontok találhatók – közölte a kiskereskedő.

A vásárlók széles hús- és sajtkínálatból, friss- és pékáruból, valamint testápolási termékek közül válogathatnak a 833 négyzetméteres eladótérrel rendelkező üzletben, ahol három hagyományos és hét önkiszolgáló kasszánál lehet fizetni.

Szlovákiai terjeszkedés

Októberben Ana Luisa Virginia, a Jerónimo Martins pénzügyi igazgatója bejelentette, hogy a Biedronka üzletlánc terjeszkedésének részeként jövő év végéig megnyitja első szlovákiai üzleteit, melynek eredményei a Biedronkáétól külön kerülnek jelentésre.

A pénzügyi igazgató nem zárta ki a romániai terjeszkedés lehetőségét sem. A vállalat évek óta fontolgatja a piacralépést itt is, ugyanakkor ez a szakember szerint jelenleg nem tartozik a legfőbb prioritások közé.

ESM

Kapcsolódó cikkeink