21. századi megoldás
Akár 40 percen belül friss zöldség kerülhet a topkategóriás séfek kése alá – méghozzá egy ferencvárosi pincéből – a bedrock.farm és a France Gourmet együttműködésének köszönhetően. Az éttermeket prémium alapanyagokkal ellátó cég és a beltéri növénytermesztés technológiáját megújító startup ezzel egymást is segíti az éppen újrarendeződő piacon.//
Kapcsolódó cikkeink
Eldugott, különleges éttermek a Mátra környékén
A Mátra az egyik legnépszerűbb kirándulóhely Magyarországon, de annak környékét…
Tovább olvasom >Állást hirdető vendéglátóhelyeket vizsgált a NAV, nem voltak bejelentve a dolgozók
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok…
Tovább olvasom >A szervizdíjakat emelik a hazai éttermekben
Az elmúlt időszakban egyre több étterem dönt úgy, hogy nem…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Fokozódik az utazási kedv, de még nem az igazi
Bár fokozódik a középkorú magyarok utazási kedve, a tavalyelőtti mélypontot megelőző…
Tovább olvasom >Átláthatóbb árak az Airbnb-n: globálisan bevezetik a teljes költséget mutató rendszert
Mostantól világszerte minden felhasználó számára alapértelmezetté válik az Airbnb-n a…
Tovább olvasom >