21. századi megoldás
Akár 40 percen belül friss zöldség kerülhet a topkategóriás séfek kése alá – méghozzá egy ferencvárosi pincéből – a bedrock.farm és a France Gourmet együttműködésének köszönhetően. Az éttermeket prémium alapanyagokkal ellátó cég és a beltéri növénytermesztés technológiáját megújító startup ezzel egymást is segíti az éppen újrarendeződő piacon.//
Kapcsolódó cikkeink
Magyarország az európai frisszöldség-export élmezőnyében
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Asztalfoglalás indult az őszi Országos Étterem Hétre
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Tovább szigorítják a dohányzás szabályait Belgiumban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Adók és arányok
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Időközben Szerbiában – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ha nem tudod, hogy ünnepekkor fagylaltot vagy desszertet kérjél vacsora után – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
