100 százalékban kakaógyümölcsből készül a Barry Callebaut új csokoládéja
Piacra dobja „Cacaofruit Experience” nevű termékét a Barry Callebaut. Az új csokoládé 100 százalékban kakaógyümölcsből készült.
A Barry Callebaut-csokoládék készítése során átlagosan mindössze 30 százaléknyi kakaógyümölcs kerül a termékekbe. Ezen változtat most a cég. A cél ízletes és környezetbarát termékek előállítása, amelyek rostban és tápanyagokban egyaránt gazdagok.
Kapcsolódó cikkeink
Mintegy 2500 munkahelyet épít le a Barry Callebaut világszerte
A svájci csokoládégyártó Barry Callebaut elbocsátásokba kezd világszerte, minek eredményeként…
Tovább olvasom >Kilőtt a kakaó ára, hamarosan érződik a kiskereskedelemben is
Az elmúlt időszakban hatalmas ugrásokat produkáltak a kakaóárak a nemzetközi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megnyílt az FHA Szingapúr, hat kiállító az Agrármarketing Centrum standján
Több mint ötvenkét országból, mintegy ezerötszáz kiállító részvételével nyílt meg…
Tovább olvasom >„Szerelmem a trade marketing” konferenciasorozat: Infláción innen és túl
A „Szerelmem a trade marketing” konferenciasorozat alcíme idén „Infláción innen…
Tovább olvasom >A világ minden tájáról vonzza az iparági vezetőket a Fruit Logistica
A Fruit Logistica, a világ vezető gyümölcs- és zöldségipari szakkiállítása,…
Tovább olvasom >