100 százalékban kakaógyümölcsből készül a Barry Callebaut új csokoládéja
Piacra dobja „Cacaofruit Experience” nevű termékét a Barry Callebaut. Az új csokoládé 100 százalékban kakaógyümölcsből készült.
A Barry Callebaut-csokoládék készítése során átlagosan mindössze 30 százaléknyi kakaógyümölcs kerül a termékekbe. Ezen változtat most a cég. A cél ízletes és környezetbarát termékek előállítása, amelyek rostban és tápanyagokban egyaránt gazdagok.
Kapcsolódó cikkeink
Génszerkesztéssel óvná a csokoládé jövőjét a Mars
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A gasztronómia világa újra a chocoMe-re figyel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Aranyéremmel debütált a Flore Confectionery a nemzetközi csokoládéversenyen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Véget ért a PET Kupa 2025-ös versenyszezonja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nébih az OMÉK-on: tudás, szórakozás és kóstolás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Idén is díjazták a privátbanki, a vagyonkezelési, és a prémium banki szakma legjobbjait
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >