100 százalékban kakaógyümölcsből készül a Barry Callebaut új csokoládéja
Piacra dobja „Cacaofruit Experience” nevű termékét a Barry Callebaut. Az új csokoládé 100 százalékban kakaógyümölcsből készült.
A Barry Callebaut-csokoládék készítése során átlagosan mindössze 30 százaléknyi kakaógyümölcs kerül a termékekbe. Ezen változtat most a cég. A cél ízletes és környezetbarát termékek előállítása, amelyek rostban és tápanyagokban egyaránt gazdagok.
Kapcsolódó cikkeink
400 millió euróból épít csokigyárat a Fazer Finnországban
A finn Fazer csoport bejelentette, hogy mégis megvalósítja új csokoládégyárának…
Tovább olvasom >Drágul a csokoládé, mégis veszik: fényes árbevétel, olvadó profit a Lindtnél
A Lindt & Sprüngli svájci csokoládégyártó idén ismét bebizonyította, hogy…
Tovább olvasom >Világnapján ünnepeljük a csokoládét!
Nehéz, sőt, már-már fájó elképzelni egy olyan világot, amelyben nincsenek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Online is elérhetők a Beauty Expo előadásai
A május 23–24-én megrendezett 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expo…
Tovább olvasom >Könnyek a vízben segélykoncert szeptemberben, a jótékonysági akció folytatódik
A nagy hőségre való tekintettel az ősz elejére halasztották a…
Tovább olvasom >Közelebb kell hozni egymáshoz a termelőket és a fogyasztókat
A rövid ellátási lánc megerősítésével közelebb kell hozni egymáshoz a…
Tovább olvasom >