10 díjazott a POPAI Awards versenyén

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 09. 12:14

2012 november 8-án a BKIK szilvamag termében, a Trade Marketing Klub évzáró eseményének keretében rendezték meg a harmadik magyar POPAI Awards POP verseny eredményhirdetését és ünnepélyes díjkiosztóját, melynek keretében három kategória helyezettjei és a Nagel különdíjasa kapta meg méltó elismerését.

A díjazottak és a POPAI Hungary vezetői

Kátai Ildikó a POPAI Magyarország Egyesület főtitkára felvezető előadásában bemutatta a 76 éves, chicagoi központú POPAI (Point of Purchase Assotiation International, azaz a vásárláshelyi marketing világszervezete) fő célkitűzéseit, a POP versenyek 1958-ra visszanyúló történetét, és a szintén 3 éve megrendezésre kerülő POPAI Global Awards versenyt, a nemzeti győztesek viadalát.

A magyar nevezéseket szeptember közepéig adhatták le a versenyzők. Szeptember 26-28. között, a Trade magazin Business Days konferenciáján a tapolcai Hotel Pelion különtermében kerültek kiállításra a pályamunkák, amiket a konferencia résztvevői, márkagyártó, kereskedelmi, piackutató, szolgáltató vállalatok vezetői tekintettek meg és értékeltek. Összhatás és hatékonyság, technikai koncepció és kivitelezés, eredetiség és innováció szempontból 1-től 5-ig kaptak osztályzatokat a kiállított eszközök.

Idén is 3 kategóriában hirdették ki a helyezetteket. A trófeát és az oklevelet Csiby Ágnes és Hermann Zsuzsanna, a POPAI Magyarország Egyesület elnöke és elnökségi tagja adta át.

Az Év Displaye és a Nem tartós kategória győztese, az OSG Form Kft 2 vezetője és megrendelőjük, Gémes Andrea a Storck Hungária Kft. trade marketing managere, a POPAI vezetőivel: Csiby Ágnes (POPAI), Binder Gusztáv (OSG), Gémes Andrea (Storck), Balázs Gábor (OSG), Hermann Zsuzsanna (POPAI).

A verseny fő támogatója, a Nagel Hungaria Kft. különdíját – oklevelet, ajándék csomagot és óriás pezsgőt -, Garai Zsuzsanna nemzetközi üzletágvezető és Tóth Barna kereskedelmi vezető adta át.

A díjazottak kategóriák szerint:
Év Displaye és „Nem tartós” kategória győztes
Knoppers display – OSG Form Kft.
„Nem tartós” kategória második helyezett
Pritt sziget – IS Innovative Solutions Kft.
„Nem tartós” kategória harmadik helyezett
Strongbow display – IS Innovative Solutions Kft.

„Kis méretű” kategória győztes
Fly berendezés – Flyvision Kft.
„Kis méretű” kategória második helyezett
Soproni pult display – BÉFLEX Solutions Kft.
„Kis méretű” kategória harmadik helyezett
Visibility polcél – IS Innovative Solutions Kft.

„Tartós” kategória győztes
Toni&Guy display – Unilever Magyarország Kft.
„Tartós” kategória második helyezett
Levitációs berendezés – Flyvision Kft.
„Tartós” kategória harmadik helyezett
Olimpiai totem –CO-OP Hungary Zrt.

Nagel különdíjas
SPAR FRISS HÚS Egyenesen a húsüzemünkből! attrap – D’Arcy Avenue Reklámügynökség Kft.

A Hungária pezsgős koccintás után a rendezvény informális részében a gratulációk és kapcsolatépítés mellett a közeledő év vége és az új évre vonatkozó kilátások valamint a POPAI Magyarország Egyesület eddigi és tervezett tevékenysége is szóba került a kiscsoportos beszélgetések keretében.

Kapcsolódó cikkeink