Zöld gasztronómia – workshop a SIRHA kiállításon
Március 7-én a SIRHA kiállítás kísérőeseményeként kerül megrendezésre az MMSZ HoReCa és Event tagozata, valamint az MMSZ Green Club szervezésében a Zöld gasztronómia című marketingkommunikációs workshop.
Négy éve, pont a SIRHA kiállításon alapították meg az MMSZ HoReCa és Event tagozatot, amely 2022-ben nagy sikerrel tartotta első marketingkommunikációs workshopját, amelyet azóta számos követett már.
A Zöld gasztronómia workshopon olyan témák kerülnek terítékre, amelyek aktuálisan fontosak idén a HoReCa szakemberek számára, és amelyek megoldásához a marketing eszközeivel közelebb lehet kerülni. A jelenleg érvényes marketing trendek és kihívások mellett megtudhatjuk, mit jelent pontosan a zöld gasztronómia. Előadóink áttekintést nyújtanak a résztvevők számára a jelenlegi piaci irányokról, megismerkedhetünk a fenntarthatóság aktuális kihívásaival a gasztronómia területén, és lehetséges megoldásokkal is. Továbbá a kerekasztal-beszélgetés résztvevőitől megtudhatjuk, hogy a zöld gondolatok és aktivitások, valamint azok kommunikációja hogyan lehetnek a hétköznapok részei, úgy, hogy hitelesek maradjunk.
Az alábbi programmal várjuk a téma érint érdeklődőket. Jelentkezni a program alatti linken lehet, de alább ingyenes belépőt is lehet igényelni a kiállítás napjaira is.
Zöld gasztronómia – Marketingkommunikációs Workshop
az MMSZ HoReCa és Event tagozata és az MMSZ Green Club szervezésében
Időpont: 2024.03.07. 10,30 – 14,30
Helyszín: SIRHA Budapest szakkiállítás, Hungexpo, A pavilon galéria
Program:
10,30 – 11,00 Érkezés, networking
11,00 – 11,15 Köszöntő – Hovánszky László MMSZ HoReCa és Event Tagozat tiszteletbeli elnök és Hermann Zsuzsanna MMSZ Green Club elnök
11,15 – 11,40 Fenntartható gasztronómia – Bősze Ákos, a METRO HoReCa üzletfejlesztési vezetője
11,40 – 11,50 5 kérdés, 5 válasz Dalmadi Júliával, a TransFoodMission tulajdonosával 1.rész: PLANET Business Club regeneratív mezőgazdaság és a vendéglátás kapcsolata – Hodik Tibor, a Natura Hill Zebegény tulajdonosa
11,50 – 12,10 Szektorokon átívelő együttműködés a fenntarthatóságban, best practice – Büki László, a Fenntartható Csomagolásért Egyesület tiszteletbeli elnöke
12,10 – 12,20 5 kérdés, 5 válasz 2.rész: PLANET Business Club hulladékból érték – Gyalai-Korpos Miklós, a Pilze-Nagy kutatás-fejlesztési vezetője
12,20 – 12,40 Első lépéseink az etikus gasztronómia világában, avagy greenwashing helyett harmóniában a környezettel és a társadalommal – Semsei Rudolf, a VakVarjú Éttermek/Dobay Cukrászda/Budapest Party Service tulajdonosa, a MaReSz Gasztronómiai tagozat vezetője, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének alelnöke
12,40-13,00 Frissítők
13,00 – 13,10 5 kérdés, 5 válasz 3.rész: PLANET Business Club fenntartható kereskedelmi és HorReCa megoldások – Strasser-Kátai Bernadett, a Real Nature ügyvezetője
13,10-13,45 Zöldülő HoReCa trendek kerekasztala – Oltványi Zsolt, a Mentes Pék tulajdonosa; Várkonyi Beáta, a Danone vállalati kommunikációs igazgató CEE, az MMSZ HoReCa és Event tagozat alelnöke; Göbölös Magdolna, a Castellum Hotel értékesítési és marketingigazgatója
13,45 – 13,55 5 kérdés, 5 válasz 4.rész: PLANET Business Club tudatos fogyasztás – Dr. Tkacsik Márta, a Patikakert alapítója
13,55 – 14,10 SIRHA értékelő – Tihanyi Klára kiállításigazgató
14,10 – 14,30 Zárszó: Kaszás Attila, az MMSZ HoReCa és Event tagozatának elnöke
Az eseményen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, regisztrációs link: https://forms.gle/fqwgEMYcoeB9k7CW9
Az esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/1067709301179715
TÁMOGATÓ: FÁN GROUP, VIWA
Ingyenes regisztrációs lehetőség a SIRHA Budapest 2024 kiállításra:
https://hungexpo.hu/events/sirha-budapest/trademagazin/
Fakultatív program:
Future Store Innovations standlátogatás, regisztráció: https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-store-innovations-sirha-budapest-2024030507/
Related news
GVH-ÖRT workshop: Focus on preliminary compliance!
The Self-Regulatory Advertising Board (ÖRT) held a workshop for its…
Read more >Producer workshops have started to support the preservation of water in the landscape
On behalf of the Ministry of Agriculture, the Agricultural Economics…
Read more >Related news
Important measure to support the eradication of the avian influenza epidemic
The Ministry of Agriculture prioritizes the prevention of avian influenza…
Read more >A third of the population is still looking for ways to eat healthier, and only one in four Hungarians eats consciously
Nutrition is not only the foundation of proper bodily functions,…
Read more >A year of responses: this is how poultry industry players responded to the challenges in 2024
The year 2024 was a turning point for the domestic…
Read more >