Zöld gasztronómia – workshop a SIRHA kiállításon
Március 7-én a SIRHA kiállítás kísérőeseményeként kerül megrendezésre az MMSZ HoReCa és Event tagozata, valamint az MMSZ Green Club szervezésében a Zöld gasztronómia című marketingkommunikációs workshop.
Négy éve, pont a SIRHA kiállításon alapították meg az MMSZ HoReCa és Event tagozatot, amely 2022-ben nagy sikerrel tartotta első marketingkommunikációs workshopját, amelyet azóta számos követett már.
A Zöld gasztronómia workshopon olyan témák kerülnek terítékre, amelyek aktuálisan fontosak idén a HoReCa szakemberek számára, és amelyek megoldásához a marketing eszközeivel közelebb lehet kerülni. A jelenleg érvényes marketing trendek és kihívások mellett megtudhatjuk, mit jelent pontosan a zöld gasztronómia. Előadóink áttekintést nyújtanak a résztvevők számára a jelenlegi piaci irányokról, megismerkedhetünk a fenntarthatóság aktuális kihívásaival a gasztronómia területén, és lehetséges megoldásokkal is. Továbbá a kerekasztal-beszélgetés résztvevőitől megtudhatjuk, hogy a zöld gondolatok és aktivitások, valamint azok kommunikációja hogyan lehetnek a hétköznapok részei, úgy, hogy hitelesek maradjunk.
Az alábbi programmal várjuk a téma érint érdeklődőket. Jelentkezni a program alatti linken lehet, de alább ingyenes belépőt is lehet igényelni a kiállítás napjaira is.
Zöld gasztronómia – Marketingkommunikációs Workshop
az MMSZ HoReCa és Event tagozata és az MMSZ Green Club szervezésében
Időpont: 2024.03.07. 10,30 – 14,30
Helyszín: SIRHA Budapest szakkiállítás, Hungexpo, A pavilon galéria
Program:
10,30 – 11,00 Érkezés, networking
11,00 – 11,15 Köszöntő – Hovánszky László MMSZ HoReCa és Event Tagozat tiszteletbeli elnök és Hermann Zsuzsanna MMSZ Green Club elnök
11,15 – 11,40 Fenntartható gasztronómia – Bősze Ákos, a METRO HoReCa üzletfejlesztési vezetője
11,40 – 11,50 5 kérdés, 5 válasz Dalmadi Júliával, a TransFoodMission tulajdonosával 1.rész: PLANET Business Club regeneratív mezőgazdaság és a vendéglátás kapcsolata – Hodik Tibor, a Natura Hill Zebegény tulajdonosa
11,50 – 12,10 Szektorokon átívelő együttműködés a fenntarthatóságban, best practice – Büki László, a Fenntartható Csomagolásért Egyesület tiszteletbeli elnöke
12,10 – 12,20 5 kérdés, 5 válasz 2.rész: PLANET Business Club hulladékból érték – Gyalai-Korpos Miklós, a Pilze-Nagy kutatás-fejlesztési vezetője
12,20 – 12,40 Első lépéseink az etikus gasztronómia világában, avagy greenwashing helyett harmóniában a környezettel és a társadalommal – Semsei Rudolf, a VakVarjú Éttermek/Dobay Cukrászda/Budapest Party Service tulajdonosa, a MaReSz Gasztronómiai tagozat vezetője, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének alelnöke
12,40-13,00 Frissítők
13,00 – 13,10 5 kérdés, 5 válasz 3.rész: PLANET Business Club fenntartható kereskedelmi és HorReCa megoldások – Strasser-Kátai Bernadett, a Real Nature ügyvezetője
13,10-13,45 Zöldülő HoReCa trendek kerekasztala – Oltványi Zsolt, a Mentes Pék tulajdonosa; Várkonyi Beáta, a Danone vállalati kommunikációs igazgató CEE, az MMSZ HoReCa és Event tagozat alelnöke; Göbölös Magdolna, a Castellum Hotel értékesítési és marketingigazgatója
13,45 – 13,55 5 kérdés, 5 válasz 4.rész: PLANET Business Club tudatos fogyasztás – Dr. Tkacsik Márta, a Patikakert alapítója
13,55 – 14,10 SIRHA értékelő – Tihanyi Klára kiállításigazgató
14,10 – 14,30 Zárszó: Kaszás Attila, az MMSZ HoReCa és Event tagozatának elnöke
Az eseményen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, regisztrációs link: https://forms.gle/fqwgEMYcoeB9k7CW9
Az esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/1067709301179715
TÁMOGATÓ: FÁN GROUP, VIWA
Ingyenes regisztrációs lehetőség a SIRHA Budapest 2024 kiállításra:
https://hungexpo.hu/events/sirha-budapest/trademagazin/
Fakultatív program:
Future Store Innovations standlátogatás, regisztráció: https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-store-innovations-sirha-budapest-2024030507/
Related news
Producer workshops have started to support the preservation of water in the landscape
On behalf of the Ministry of Agriculture, the Agricultural Economics…
Read more >The risk management of producers can only be improved through cooperation
On June 20, 2024, the Agricultural Economics Institute (AKI) hosted…
Read more >Green gastronomy: what could be the recipe for sustainable success?
At the SIRHA Budapest 2024 trade fair, the HoReCa and…
Read more >Related news
Why are parcel locker providers getting stuck? This data points to the reasons
Parcel terminals are becoming increasingly popular: this year, nearly three-quarters…
Read more >Using 30% less materials would be a solution to the climate crisis
The circular economy is a global imperative: it transcends geographical…
Read more >Sustainability and health: the rise of plant-based dairy products in Hungary
In recent years, plant-based dairy alternatives have gained significant popularity…
Read more >