Wiesbauer-Dunahús: new premium products increase turnover
The turnover of the Austrian Wiesbauer Holding’s Hungarian subsidiary, the Wiesbauer-Dunahús – which employs 105 people – exceeded 4 billion HUF in 2016. This strong growth is primarily due to the premium product assortment introduced in 2016, which will be expanded in 2017 as well.
The Wiesbauer-Dunahús pays particular attention to the high-quality of its products especially to achieve the best flavor. The Wiesbauer-Dunahús has launched a selection of specialties as the expansion of its high-quality assortment, with the introduction of the new Premium Sacher sausage in 2016.
Related news
Coca-Cola Europacific Partners invests in France production
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mercedes-Benz opens Europe’s most modern lighting test center
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Strengthening the rural economy means strengthening the whole of Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The first 100 days, up to 70% discount – and 16.6 tons of food saved!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Vitamin shield against the cold – BioTechUSA organic vitamin family for the fall and winter months
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SPAR Dubai’s chocolate-flavored ice cream has become the latest Hungarian export product
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >