What is surimi?
Surimi is traditional Japanese paste made from sea fish. It is perfect for making sandwiches, cold and warm salads, and sauces. Surimi is made using finely minced and rinsed fish meat. It is white and practically has no scent or taste. High quality surimi can be eaten ‘raw’ and contains 30-50 percent fish, egg-white, starch and water. //
Related news
The “Catch it!” fish campaign is in full swing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Christmas fish won’t be more expensive this year either
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Asahi reports double-digit sales declines after cyberattack
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Ice cream as a season-extending product
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The stars were shining bright
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 2024 tourism record was achieved in 11 months this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
