Classic pálinka flavours are back

Miklós Farkas
master distiller
Schiszler
2024 was a really good year for fruit growers in the Great Plain and according to Miklós Farkas, master distiller of Schiszler, their work was not hampered by quantity problems in the region.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/2-3.
Thus, last year Schiszler’s Irsai Olivér, pear and plum pálinkas won awards within the framework of the pálinka excellence programme. Sales data from Schiszler indicate that consumers have returned to these classic flavours in the past two years. //
Related news
Three-star global success for Sáppuszta pálinka
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Distilling season is starting – these are the things private distillers should pay attention to
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Here’s the warning: this much pálinka can be distilled each year without excise duty
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Popular American restaurant chains may arrive in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Visit Hungary: continued growth in tourist traffic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM: nearly 2.5 million guests stayed at domestic accommodations in July, setting another record for domestic tourism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >