Starbucks’ olive oil innovation has received mixed reception
The novelty was launched in Italy in February, is now also available in the United States, and according to the original plans, will be released worldwide.
Starbucks had high hopes for olive oil-infused coffees, promoting Oleato as “a serendipitous innovation that’s velvety smooth, slightly sweet, and exciting,” Index reports.
However, fans complain that the new specialty often causes diarrhea, which they are less happy about…
Related news
Coffee prices are falling, can it be cheaper here too?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest Coffee Week: the capital’s specialty coffee culture in the spotlight for a week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Robust change in the coffee category
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Coffee prices are falling, can it be cheaper here too?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MMSZ Green Club meeting at Danone: sustainable operations in practice
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Faster, greener, smarter – today’s minimum requirements in FMCG transport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >