British Army chefs attend vegan cooking class
Personnel from the Royal Navy, British Army, Royal Air Force and Civil Service attended a plant-based culinary training workshop, held by Humane Society International/UK (HSI/UK), Veganuary and Plant Future. The course covered the basics of making flavoursome dishes without the meat and dairy ingredients, which typically have a higher environmental footprint than plant-based options.
//
This article is available for reading in Trade magazin 2023/4.
Related news
Plant-based dairy market could grow to USD 34bn by 2030
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Saveggy develops edible plant-based cucumber packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Demand for plant-based protein is the engine of the European nut market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Hungarian Confederation of Economic Workers also spoke out regarding the inflation data
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: in November, consumer prices exceeded the values of the same month of the previous year by an average of 3.8 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >In addition to jelly and marzipan Christmas candy, there are more and more specially flavored Christmas desserts on offer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
