The Bakers’ Association introduces a trademark for Hungarian bakery products
The Bakers’ Association introduces a trademark for those Hungarian bakery products which are made in Hungarian plants, from Hungarian materials, with Hungarian labor force, which is a guarantee of quality for the consumers – the President of the Hungarian Bakers’ Association told M1 news channel on Tuesday.
Septe József added that the trade mark can be used by the members of the Bakers’ Association and that have Hungarian sites. They can use, not just for bread, but also other products, such as cakes or scones. They want to achieve to create market specialist retail network for the products of the Hungarian bakery companies. (MTI)
Related news
Nébih suspends bakery plant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lantmännen Unibake buys Dutch bakery group Boboli Benelux
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Oetker to acquire local baking peer Kathi
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global internet outage paralyzes digital services – card payments also disrupted
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Loyalty reloaded – who is going to win the loyalty war in 2025?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hatszoros Hungaropack-díjas lett a DS Smith – új szintre emeli a fenntartható csomagolás innovációját
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >