The Bakers’ Association introduces a trademark for Hungarian bakery products
The Bakers’ Association introduces a trademark for those Hungarian bakery products which are made in Hungarian plants, from Hungarian materials, with Hungarian labor force, which is a guarantee of quality for the consumers – the President of the Hungarian Bakers’ Association told M1 news channel on Tuesday.
Septe József added that the trade mark can be used by the members of the Bakers’ Association and that have Hungarian sites. They can use, not just for bread, but also other products, such as cakes or scones. They want to achieve to create market specialist retail network for the products of the Hungarian bakery companies. (MTI)
Related news
Nébih suspends bakery plant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lantmännen Unibake buys Dutch bakery group Boboli Benelux
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Oetker to acquire local baking peer Kathi
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Tesco Slovakia leans on non food and UK-style value pricing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The drought protection was effective
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Institute of Agricultural Economics: poultry meat exports increased, pork meat exports decreased
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

