Valentine’s Day dinner without strawberries
Responsible Gastro Hero Foundation promoted sustainable eating with a funny Valentine’s Day themed campaign: in February they launched a dating service for seasonal cooking ingredients, where fruit and vegetables that go well together could meet. Nearly half of our personal ecological footprints come from the food we eat, and we can reduce this by eating food cooked from local and seasonal ingredients – for instance on Valentine’s Day. //

Funny and informative
//
This article is available for reading in Trade magazin 2023.2-3.
Related news
Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Local Products Not Always Better for the Environment, Göttingen University Study Finds
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What is the ecological footprint of Hungarian nutrition, and how much could it be reduced?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Ice cream as a season-extending product
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The stars were shining bright
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Visit Hungary: Hungarian tourism closes another record year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
