Ultra-processed = Ultra-problematic?
The latest research by Innova Market Insights has found that only 36% of North American consumers consciously limit ingredients considered unhealthy in their diet.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/10.
Although ultra-processed foods and certain additives are becoming increasingly prominent in public discourse, purchasing decisions continue to be driven primarily by price and taste. 41% of respondents choose ultra-processed foods for these very reasons.
Related news
The future of AI agents: key predictions and trends for 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to prepare Christmas dinner on the kitchen stove?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
K&H: December SZÉP card top list: is a trend reversal expected this year?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can still use bubi in the capital after December 23rd
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Rome’s Trevi Fountain to be charged from February 1st
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
