The Sikér Malomipari Zrt. introduced a new grinding technology
The Tatabanya-based Sikér Malomipari Zrt. introduced a new grinding technology in its New plant in Szekszárd. The technology helps to produce stable quality flour in long-terms – the company told MTI.
The technology was implemented within a 464 million HUF worth, 2.5-year long Research and Development (R&D) project. The company won 286 million HUF EU fundings from the Economic Development Operational Programme funds for the implementation of the project. Fifty people; engineers, operators took part in the development. (MTI)
Related news
Nestlé To Launch Deep Tech Centre To Boost Innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Richter CEO: the company achieved good performance in the first quarter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sweden’s Essity Invests In New Research And Development Centre
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NGM: negotiations begin between Alföldi Tej Kft. and the Hungarian State on the acquisition of the dairy company
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Jenő Rácz dreamed up the latest menu for the Hungarian McDonald’s
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Miró Aperitivo Night – the Spanish vermouth is once again setting off on its conquering journey in Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >