New markings inform about the use of potato
New varieties (A, B, C) markings inform customers that the potatoes they wish to buy are suitable mainly for baking, cooking or pastry making – the Deputy Chairman of the National Food Chain Safety Office (NÉBIH) told M1 news channel.
Jordán László about the marking of potatoe in use since 1 September told that the A type of potato is falling apart during cooking, the type B includes baked varieties, while C is primarily for puree or pasta and chips because during cooking its is falling apart. (MTI)
Related news
Tesco’s food rescue heroes reduced the company’s food waste by 73%
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih’s summer seasonal food chain inspection has been completed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pet shops tested by Supermint – problems found in several places
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Coffee prices are falling, can it be cheaper here too?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MMSZ Green Club meeting at Danone: sustainable operations in practice
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Faster, greener, smarter – today’s minimum requirements in FMCG transport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >