Claimant to the throne
So far no one has managed to repeat the success of Dominique Ansel’s cronut, but there is a new “hybrid” now that might become very popular: the crookie, the love child of croissants and cookies. The idea sprang from the mind of Stéphane Louvard, the owner of Maison Louvard in Paris, who decided in 2022 to “twist” his perfectly layered croissant with chocolate-rich, buttery cookie dough. //

Crookie may repeat the success of Ansel’s cronut
This article is available for reading in Trade magazin 2024/5
Related news
We are optimistic at the end of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The state between the barista and the perfect coffee vending machine
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Wolt launches hybrid delivery service
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Ice cream as a season-extending product
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The stars were shining bright
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Egy egészen hatékony kempingfőző – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
