Claimant to the throne
So far no one has managed to repeat the success of Dominique Ansel’s cronut, but there is a new “hybrid” now that might become very popular: the crookie, the love child of croissants and cookies. The idea sprang from the mind of Stéphane Louvard, the owner of Maison Louvard in Paris, who decided in 2022 to “twist” his perfectly layered croissant with chocolate-rich, buttery cookie dough. //

Crookie may repeat the success of Ansel’s cronut
This article is available for reading in Trade magazin 2024/5
Related news
The state between the barista and the perfect coffee vending machine
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Wolt launches hybrid delivery service
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA Budapest 2024 was successful in every respect
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A reimagined Christmas classic: Hungarian confectioners tested themselves for the first time in the Bûche de Noël competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian Food 2026 – Masters of the Future and the Flavors of Folk Tales on One Stage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Those who visit Tokaj now can have special experiences
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

