Claimant to the throne
So far no one has managed to repeat the success of Dominique Ansel’s cronut, but there is a new “hybrid” now that might become very popular: the crookie, the love child of croissants and cookies. The idea sprang from the mind of Stéphane Louvard, the owner of Maison Louvard in Paris, who decided in 2022 to “twist” his perfectly layered croissant with chocolate-rich, buttery cookie dough. //

Crookie may repeat the success of Ansel’s cronut
This article is available for reading in Trade magazin 2024/5
Related news
The state between the barista and the perfect coffee vending machine
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Wolt launches hybrid delivery service
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA Budapest 2024 was successful in every respect
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Prestigious cocktail competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can now order exotic rides from Uber
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Table reservations have started for the autumn National Restaurant Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >