Trendy summer meals at Gallicoop’s grill party
The Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. presented the newest grilling and serving trends within a cheerful grilling party on 5 July in the Pavillon de Paris garden.
The invited journalists of various gastro blogs, recipe pages and lifestyle magazines could learn the tricks of making delicious roast turkey meat from a professional chef and a food stylist. Dosso Gabi, chef and Kapolka Ágnes food stylist introduced the participants into the world of spicing and serving.
Related news
Sausages, salamis, tactics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pork, wet towel, tricks – this is how Hungarians grill!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Prices are soaring on the poultry market: chicken, turkey and eggs have also become more expensive
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The acquisition of Eisberg’s Polish factory has also been completed.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tesco tests Premier – the British chain has brought a new brand to Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Play goes bankrupt: another Icelandic timber company fails
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >