Laboratory meat, such as cattle breeding, can cause more damage to the environment in the long run
Meat products that grow in the laboratory over the long term may contribute to global warming more than some ways of cattle farming – researchers of the University of Oxford have found out.
This was the first study in which experts assessed how different ways of producing laboratory meat affect climate change, as well as the effects of greenhouse gas emissions from beef production. (MTI)
Related news
Artificial meat: revolutionary innovation or uncertain future?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The price of slaughter cattle has increased further
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AKI: the volume of live animal slaughter increased in the first half of the year, except for poultry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dea Frankó Csuba at the Inno d’Or conference: a future that can be shaped
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chinese platforms accelerate warehouse growth across Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >László Krisán resigns from the position of CEO of KAVOSZ Zrt.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >