Japanese Scientists Create Lab-Grown Wagyu Beef
Japan’s famed Wagyu beef, a delicacy that can cost more than $200 a pound at some top restaurants, could become much more affordable in the form of a lab-grown replica.
Japanese scientists say they have succeeded in recreating Wagyu, renowned for its fat marbling, in a laboratory to produce something that could eventually look and taste like the real steak.
It currently takes about three to four weeks to generate a cubic centimetre of cultured meat, so it’s not ready for the grocer’s aisle just yet. But as the techniques and efficiency improve, the method could produce something that mimics the real thing.
ESM
Related news
Guidelines for veterinary laboratories
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The laboratory of Nébih performs the oenological tests stably
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The deadline for reporting the annual activities of non-state laboratories will expire in 9 days
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Superbrands celebrated again in 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >László Pekó: “Coop isn’t just a network, it is a way of life – and has been for 30 years”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Karácsonyi tv-reklámok 2025 – indul a közönségdíj szavazás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
