Let’s learn together! – Baking industrial practice days on leaven technology
The Food Industry Directorate of the National Chamber of Agricultural Economics (NAK) is launching a “Learn together!” Program based on the needs of its members. Participants can expand their knowledge of bread produced by indirect (leavening) technology in the free professional program for the baking industry.
The National Chamber of Agricultural Economics considers it important to encourage the production of quality bakery products and to present good practices. Products made using leavened technology represent high added value and high quality, so they meet the demands of conscious and demanding consumers.
Related news
Soil preparation nears completion for autumn crops
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chamber of Agriculture: This year’s apple harvest is well below average
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New perspectives in rosehip cultivation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
