Let’s learn together! – Baking industrial practice days on leaven technology
The Food Industry Directorate of the National Chamber of Agricultural Economics (NAK) is launching a “Learn together!” Program based on the needs of its members. Participants can expand their knowledge of bread produced by indirect (leavening) technology in the free professional program for the baking industry.
The National Chamber of Agricultural Economics considers it important to encourage the production of quality bakery products and to present good practices. Products made using leavened technology represent high added value and high quality, so they meet the demands of conscious and demanding consumers.
Related news
NAK-FruitVeB: demand for table grapes is growing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Consumer demand for table grapes is growing significantly
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The best gluten-free bakeries can compete again this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Egg market 2025: rising prices, declining production and new export opportunities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Artificial meat: revolutionary innovation or uncertain future?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Greek investor received a red light: the future of Alföldi Tej is uncertain
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >