A book was published about the Roma gastronomy of the Szolnok region
The local government of Szolnok has published a spectacular, color illustrated book about the region's most typical Roma dishes.
Szalay Ferenc, Mayor of Szolnok (Fidesz) at the press conference presenting the book told that the almost seventy-page publication in addition to about 50 Roma recipes, contains different stories and anecdotes as well. The book is called: A töklecsótól a bodagig. (MTI)
Related news
A taste journey at Auchan: customers are welcomed with the cuisines of 13 nations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Paprika Revue House opened full of flavor, rhythm and tradition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA Budapest again in 2026 – with the Hungarian Pizza Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Tokaj Wine Region Heritage Day is a shared celebration and responsibility
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >For the twenty-ninth time, “Hungarian forests open their gates wide”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Accommodations are selling out quickly for the winter season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >