A book was published about the Roma gastronomy of the Szolnok region
The local government of Szolnok has published a spectacular, color illustrated book about the region's most typical Roma dishes.
Szalay Ferenc, Mayor of Szolnok (Fidesz) at the press conference presenting the book told that the almost seventy-page publication in addition to about 50 Roma recipes, contains different stories and anecdotes as well. The book is called: A töklecsótól a bodagig. (MTI)
Related news
Paprika Revue House opened full of flavor, rhythm and tradition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA Budapest again in 2026 – with the Hungarian Pizza Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Game meat: 13 thousand tons of domestic production, 8 billion forints in sales revenue
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Nébih warns about the safe operation of buffet cafeterias
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Autumn summer: destinations where the beach season continues after September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Missing Soldier’s Table – Picture of the Day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >