We love tomatoes and peppers
The basic components of letcho, tomatoes and peppers are in a prominent place in Hungarian cuisines, and according to the data of the KSH, the consumption of vegetables and fruits per capita has also increased in a decade. In 2010, on average, less than 38 kilos of fruit were consumed per capita, but in 2019, consumption exceeded 53 kilos. (agrarszektor.hu)
Related news
Own store and webshop for producers in Szentes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >DélKertész: Healthy snacks, happy children – this is how more vegetables will be included in the box from September this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tomatoes, the versatile ingredient – preserve them safely with the recommendation of Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Pessimistic consumer sentiment eased somewhat in the euro area in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Stable harvest, depressed prices – the Hungarian onion market shows a mixed picture this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Raw milk’s price drops below 200 forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >