Tamás Széll named president of the Bocuse d’Or Europe jury
Tamás Széll will chair the jury of the Bocuse d’Or chef competition in Torino this summer, between 10 and 12 June. Hungary will be represented by the 25-year-old young talent Ádám Pohner. Chefs will have to use typical Piemonte ingredients too in the 5-hour contest, such as Castelmagno cheese, Fassona Piemontese beef and Sant’Andrea-type Baraggia Biellese e Vercellese rice. //
Related news
Supply is already given
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Roland Kelemen wins the Hungarian final of the Bocuse d’Or again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bocuse d’Or: Thirteenth place and special award for best dish for Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Gordon Ramsay Restaurants Global and Dorothea Hotel, Budapest, Autograph Collection enter into strategic partnership
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Barem et circenses – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Farm to vendingautomata – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

