Let’s cook and bake stuff using edible flowers 4.
🎧 Hallgasd a cikket:
The series about the cuisine of edible flowers, organized by the Hungarian Museum of Commerce and Catering is launching the 4th part of its special evening on 14th June at 6 pm, focusing on lavender-made specialities this time. The chef of the evening is Monika Halmos.
Related news
More related news >
Related news
The developer of the Hotel Petit Bois Füred won this year’s real estate development award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Szakmai innovációk és összefogás a vendéglátó-oktatásért – sikerrel zárult a VSZOE országos szakmai napja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Dzseki, mint mértékegység – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

