Restaurant was made from Skybar
🎧 Hallgasd a cikket:
Although the pandemic has hit the domestic tourism sector hard, a hotel can be kept alive by renewing its business model. The High Note SkyBar, the roof bar of the Aria Hotel Budapest, which opened in the summer, offers breakfast and a dinner menu in the evenings from autumn to weekends – portfolio.hu, wrote.
Image: highnoteskybar.hu
Due to the border closure introduced at the beginning of the autumn, the hotel industry is in an even more difficult situation than before, survival requires a change of attitude, the operation must be fundamentally changed now: the focus must be on the local market and serving domestic guests. (portfolio.hu)
Related news
No more “pig in a poke” in hospitality: How Eventrend Group reformed workforce management with the help of Giggle
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Taxes and proportions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
(HU) Önáltató sörisszák – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MBH Analysis Center: Hungarian tourism is soaring – further growth is expected in the hotel market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
