Cheese academy
KKASE Cheese Makers Association and the Gyöngyösi Károly Róbert Campus of Eszterházy Károly University organised the ‘Artisan Cheese – Science – Tourism’ conference at the end of August. The event’s goal was to create a forum for cheese makers in the Carpathian Basin, dairy/trade/tourism researchers and cheese making/tourism service providers where they can meet and exchange experiences. //
Related news
Cheese prices may rise: semi-hard varieties are exempt from margin restrictions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bel to invest in The Laughing Cow production in Spain
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Twenty types of cheese will be cheaper in Lidl’s offer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Taxes and proportions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A return to the basics of classic bar culture: the Lazy Lion bar has opened in Adria Palace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Avokadó van és lesz! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

