Cheese academy
KKASE Cheese Makers Association and the Gyöngyösi Károly Róbert Campus of Eszterházy Károly University organised the ‘Artisan Cheese – Science – Tourism’ conference at the end of August. The event’s goal was to create a forum for cheese makers in the Carpathian Basin, dairy/trade/tourism researchers and cheese making/tourism service providers where they can meet and exchange experiences. //
Related news
The Moon isn’t made of cheese at the moment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cow and goat cheeses recalled from trade due to microbiological contamination
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cheese products recalled in France due to listeria outbreak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Visit Hungary: International tourism conference to be held in Budapest on October 14-15
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 12th Kürtőskalács Festival opens with Pink Kürtőskalács and desserts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >