Hungarian sour cherry’s competitiveness declined
Hungary does not use its opportunities in cherry cultivation, despite the world-famous varieties – a professional publication states.
According to the professional publication, published on the occasion of a conference on sour cherry production in Újfehértó, Szabolcs Szatmár-Bereg county on Friday, the competitiveness of the Hungarian sour cherry has deteriorated in recent years on the international markets. (MTI, tozsdeforum.hu)
Related news
This year’s sour cherry harvest is much weaker than usual
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This year’s sour cherry harvest is much smaller than usual
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Much less apricot and sour cherry were produced than last year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian intermodal traffic is about to change pace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Women make 89% of decisions, yet they feel ignored
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Packaging regulations are getting stricter – competitive advantage or risk?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >



