The flavors of old Hungary can be tasted in the open air museum in Nyíregyháza during the weekend
Local and national dishes such as pepper, “crushing”, lean bread and cabbage chips are prepared by the invited cooking teams at the Flavors of Old Hungary Gourmet Festival on Sunday at the Sóstói Museum Village in Nyiregyháza.

At the event, mainly those simple meals will be served, which were made by our ancestors, from the middle ages, from basic materials and ideas – Szabó Sarolta, director of the institution said at the event’s heralding press conference on Wednesday. (MTI)
Related news
MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Nagyon Balaton attracted 730 thousand visitors this year – festivals continue to be the engines of tourism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Euroshop is 60 years old
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >TECHXPO 2025: Budapest will once again host the largest innovation and technology summit in Central Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AgriTech InnoExpo 2025 – where innovation meets nature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
