Having breakfast is healthy!
Beer is probably the product category where innovation work is the most creative. Breakfast trends don’t even have to change for beers made especially for breakfasts to keep changing. At the moment coffee and chocolate are the star ingredients. A good example of this is Canadian Breakfast Stout, which has 11.3 percent alcohol content. Oconee Brewing in Georgia, USA has had a different idea: their Bacon & Kegs! beer has been developed for the Waffle House breakfast chain – the beer is made with smoked bacon extract! Seven Bro7hers is making IPA and pale ale from ‘waste’ produced by Kelloggs.
//
Related news
The Honey Breakfast program is starting again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AB InBev in talks to replace Heineken as UEFA beer partner
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Anheuser-Busch Bud Returns to Germany to Celebrate Its 150th Anniversary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Íme, Az Év Bejglije 2025. verseny eredményei
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tokaji is the most popular wine region among Hungarians
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Google decides what to eat for dinner, goulash still wins
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

