Having breakfast is healthy!
Beer is probably the product category where innovation work is the most creative. Breakfast trends don’t even have to change for beers made especially for breakfasts to keep changing. At the moment coffee and chocolate are the star ingredients. A good example of this is Canadian Breakfast Stout, which has 11.3 percent alcohol content. Oconee Brewing in Georgia, USA has had a different idea: their Bacon & Kegs! beer has been developed for the Waffle House breakfast chain – the beer is made with smoked bacon extract! Seven Bro7hers is making IPA and pale ale from ‘waste’ produced by Kelloggs.
//
Related news
More than 250 types of beer and 30 breweries at the 9th Downtown Beer Festival
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A new era in brewing: from rice to mushrooms – the sustainable beer specialties of the future
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Stabilizing premium segment, strengthening non-alcoholic offer – this is how the EU and domestic beer market developed in 2024
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Szedreskosártorta – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A verhetetlen páros visszatér!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kényelmesen víz alatt és víz felett – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >