Pro Gastronomia
Dr Dénes Sándor established the Pro Gastronomia award programme in 2018 and maximum four people can win the prize every year. The winners in 2021 are Dr János Gundel, retired professor emeritus of BGE KVIK, Katalin Pintér, owner and managing director of Gerbeaud Gasztronómia Kft. and Wolfgang Puck, legendary chef and a key figure of culinary arts. This year the youth award went to chef Dániel Szűcs, a former student of BGE KVIK. //
The above article has also been published in Issue 2021/12-01 of Trade magazin.
Related news
Ceremony at the Gundel memorial plaque
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Modern research equipment at the Department of Hospitality of KVIK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Your opinion matters!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Prestigious cocktail competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >ITAKA Hungary launches the 2026 summer season with a new destination and pre-booking discounts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A high-prestige programme
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >