Positioned higher
The food stands of the Christmas market in Budapest’s Vörösmarty Square have had enough of the criticism they receive for the food they serve. They asked Teodóra Bán, managing director of the Budapest Festival and Tourism Centre, to help them with ideas and money. The result is Hütte, a 100m² pavilion where the tasty culinary delights of the Carpathian Basin can be tasted. Zoltán Kiss, owner and managing director of XXL Catering told: the ‘menu’ changes every Monday in Hütte, the place where guests can taste every dish that is available at food stands at the Christmas market. //

Zoltán Kiss
owner and managing director
XXL Catering
Related news
Advent in Óbuda: one of the capital’s most beloved Christmas markets is about to begin
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The NKFH has ordered a full Advent food safety inspection in Christmas fairs, markets, shops and temporary sales points.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Vörösmarty Square Christmas Market has opened – premium prices, stable selection, thematic weekends
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >WING has won multiple victories with TRIBE Budapest Airport Hotel in the Klasszis TopDesign competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

