Positioned higher
The food stands of the Christmas market in Budapest’s Vörösmarty Square have had enough of the criticism they receive for the food they serve. They asked Teodóra Bán, managing director of the Budapest Festival and Tourism Centre, to help them with ideas and money. The result is Hütte, a 100m² pavilion where the tasty culinary delights of the Carpathian Basin can be tasted. Zoltán Kiss, owner and managing director of XXL Catering told: the ‘menu’ changes every Monday in Hütte, the place where guests can taste every dish that is available at food stands at the Christmas market. //
Zoltán Kiss
owner and managing director
XXL Catering
Related news
Europe’s cheapest Christmas market is here now
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Two Christmas markets will open in Budapest on November 15
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >7,000 forint stuffed cabbage, 1,800 forint strudel – the prices at the Vörösmarty square Christmas market are brutal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Tokaj Wine Region Heritage Day is a shared celebration and responsibility
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >For the twenty-ninth time, “Hungarian forests open their gates wide”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Accommodations are selling out quickly for the winter season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >