Positioned higher
The food stands of the Christmas market in Budapest’s Vörösmarty Square have had enough of the criticism they receive for the food they serve. They asked Teodóra Bán, managing director of the Budapest Festival and Tourism Centre, to help them with ideas and money. The result is Hütte, a 100m² pavilion where the tasty culinary delights of the Carpathian Basin can be tasted. Zoltán Kiss, owner and managing director of XXL Catering told: the ‘menu’ changes every Monday in Hütte, the place where guests can taste every dish that is available at food stands at the Christmas market. //

Zoltán Kiss
owner and managing director
XXL Catering
Related news
We took you on a flight! (Part 1)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Europe’s cheapest Christmas market is here now
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Two Christmas markets will open in Budapest on November 15
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Szallas.hu: in the last weeks of the year, about half of the guests stay in wellness accommodation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More than half of hoteliers plan to implement AI in the next year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KTH: Kisfaludy Tourism Credit Center’s loan interest rates have been reduced to 2.5 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

