Feljebb pozicionálnak

Szerző: jungandrea Dátum: 2017. 12. 01. 13:33

Megelégelték a Vörösmarty téri karácsonyi vásár vendéglátósai, hogy gasztronómiai kínálatukat rendszeres bírálják. Arra kerestek megoldást, milyen formában tudnak minőségi gasztronómiát biztosítani a nagy látogatottságú rendezvényen

Segítségül Bán Teodórát, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezető igazgatóját hívták – sikerrel: a szervezet nemcsak kreatív ötletekkel, de anyagilag is támogatta a kezdeményezést. Hütte néven egy közel 100 négyzetméteres pavilont alakítottak ki azzal a céllal, hogy hagyományhűen vonultassa fel a Kárpát-medence gasztronómiai remekeit – kistermelői alapanyagokkal, illetve értő szakemberek: borászok, sommelier-k, pálinkamesterek, sörfőzők, baristák, kávépörkölők közreműködésével.

 


Kiss Zoltán
tulajdonos-ügyvezető
XXL Catering

– A Hütte látványkonyhája az Adventi Vásár egész vendéglátását reprezentálja, benne egy állandó séf mellett számos vendégszakács mutatja meg tudását: bemutatókat és kóstoltatásokat tartanak – mondta el lapunknak Kiss Zoltán, az egyik érintett vállalkozás, az XXL Catering tulajdonos-ügyvezetője. – A tematikus hetek keretében minden hétfőn változik az „étlap”, más és más ételfajták kerülnek a figyelem fókuszába. Az ínyencségek, amit a Hüttében kóstolhatnak az érdeklődők, kissé egyszerűbb iskolázásban, de mind megtalálhatók a téren működő valamelyik standon. //

Kapcsolódó cikkeink