Pop category for the more relaxed places
The Gault et Millau French restaurant guide introduces a new category in its 2017 edition. The restaurant guide chose Alexandre Couillon, the owner of the La Marine in Noirmoutier, Western France – as the chef of the year.
After the Michelin Guide, the second largest French gastronomic guide awarded 240 quality places in the Pop category on ots online surface. The Pop category includes more relaxed places, such as cafés, wine and cocktail bars, Pizza Restaurants and street food places. (MTI)
Related news
The Gault&Millau restaurant guide returned to Hungary with an awards ceremony
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Notre-Dame’s towers reopen to visitors – French tourism brings record revenue
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lactalis sets out France capex programme
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Prestigious recognition in record time: Gault&Millau awarded La Vie gourmet restaurant with two chef’s toques
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Visit Hungary: Balaton Uplands has become Hungarians’ favorite national park
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Gellért Baths to close for renovation, Rudas opening hours to change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >