The Coconut Collaborative rolls out vegan white chocolate dessert in a pot
UK-based The Coconut Collaborative has launched a new range of vegan coconut-based desserts in supermarkets across the country. Dubbed Choc & Caramel, the dessert is a creamy treat made with Belgian chocolate and caramel, while White Choc Pots is a vegan white chocolate alternative to the brand’s earlier Choc Pots product. Both desserts are made entirely with plant-based coconut milk, making them free from dairy and animal ingredients.//
This article is available for reading in Trade magazin 2024/12-2025/01
Related news
Mondelez axes better-for-you Fruitier and Nuttier Cadbury range
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Europe’s largest vegan summit is coming to Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl launches integrated payment via app
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Invisible risk in the chain: microplastics in the food industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >GKI confidence index reaches 4-month high in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Euromonitor International unveils Global Consumer Trends for 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
