The Coconut Collaborative rolls out vegan white chocolate dessert in a pot
UK-based The Coconut Collaborative has launched a new range of vegan coconut-based desserts in supermarkets across the country. Dubbed Choc & Caramel, the dessert is a creamy treat made with Belgian chocolate and caramel, while White Choc Pots is a vegan white chocolate alternative to the brand’s earlier Choc Pots product. Both desserts are made entirely with plant-based coconut milk, making them free from dairy and animal ingredients.//
This article is available for reading in Trade magazin 2024/12-2025/01
Related news
More vegan options available at Sziget festival
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Asda signs landmark AI and cloud deal with Microsoft
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Watermelon buyers are safe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The 2025 Symbol of Sustainability Awards have been presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MNB Director: The rate of price increases may decrease permanently to the central bank’s tolerance band at the beginning of 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nestlé and Tesco again support the work of the Food Bank
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >