Poharas vegán fehércsoki-desszertet dob piacra a The Coconut Collab
A brit The Coconut Collaborative új, vegán, kókuszalapú desszerteket vezetett be a szigetország szupermarketeiben.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
A Choc & Caramel névre keresztelt desszert egy belga csokoládéval és karamellel készült krémes finomság, míg a White Choc Pots a márka korábbi Choc Pots termékének vegán fehércsokoládé-alternatívája. Mindkét desszert teljesen növényi alapú, kókusztejjel készül, így tejmentes és mentes minden állati eredetű összetevőtől. A desszertek a Tesco és a Morrisons üzleteiben kaphatók; a Choc & Caramel az Ocado kínálatában is megtalálható, míg a White Choc Pots a Sainsbury’snél vásárolható meg.
Anna Dominey, a The Coconut Collaborative ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott, tudván, milyen fontosak az életben az apró örömök, a vállalat célja olyan innovatív és ízletes, tejmentes desszerteket kínálni, melyeket örömmel fogyasztanak a vásárlók.
A 2014-ben alapított The Coconut Collaborative az Egyesült Királyság vezető tejmentes, kókuszalapú márkája. A cég idén 1,5 millió fontnyi befektetői tőkét szerzett, melyet termékfejlesztésre és piaci terjeszkedésre használ fel. //
Kapcsolódó cikkeink
Patikán innen és túl
A vény nélküli gyógyhatású készítmények és étrend-kiegészítők piaca az utóbbi…
Tovább olvasom >Kenőmájasok továbbgondolva
Ha nem is központi, de tradicionális kelléke a magyar étkezésnek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Generali kutatás: A magyarok csupán tizede gondolja azt, hogy fantasztikus év lesz 2025
Nemzetközi háborús konfliktus kiterjedésétől kevésbé, az infláció és az árak…
Tovább olvasom >Bemutatkozik az FBCA – a megújuló és körforgásos italoskarton-megoldások vezető szervezete
Két nagymúltú és jelentős szervezet egyesüléséből létrejövő Food and Beverage…
Tovább olvasom >Capsicum Club az Univertől
Egy egészen különleges helyszínt álmodott meg, majd hívott életre január…
Tovább olvasom >