Bread alliance: bread prices will not increase due to the composition change
The bread prices are not expected to rise because the proportion of raw materials will change, for example the composition in case of whole grain breads and rye breads, while consumers get better flavor products, Lakatos Tibor, the Vice President of the Hungarian Baker’s Association told MTI on Monday.
The new provisions of the Hungarian Foodstuff Book on breads will come into effect on Thursday. For instance, rye content should be increased in rye breads from 40 to 60 percent, and in case of breads with rye from 15.1 percent to 30 percent. (MTI)
Related news
Food book from a consumer’s perspective
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Trends come and go, but bread remains – most Hungarians swear by sourdough
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The amendment to the Hungarian Food Code’s regulation on dry pasta can be commented on until October 18th
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The producers welcomed the visitors at their own spot
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Refreshing dreams, sour reality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Leaked document: EU would tighten while science argues for harm reduction
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >