Five tips to reduce food waste
An average Hungarian throws 33 kg of food into the trash every year simply because they bought too much of certain products or stored them inadequately.
Regardless of the diet we follow, we consume a huge variety of foods, but most of us do not know how to store them. LG experts now give you some helpful tips on how to use your fridge wisely and safely to help keep your food fresh and fresh.
Related news
Value saving: ON – Waste: OFF
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >With a capsule chamber against food waste – Advice from the Nébih Without Leftovers program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >With a capsule chamber against food waste – advice from the Nébih Maradék nélkül program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
New sustainability framework helps food supply chains
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 4th Employer Branding: The new rhythm of employer branding
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary is building on paprika: 10th place in Europe in fresh paprika exports, 5th in dried ones
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
