OKI: you should pay attention to the proper storage of foods
You should pay attention to the proper storage of foods in the heat, because there are bacteria that like warm – Páldy Anna, Deputy Director General of the National Environmental Health Institute (OKI) told the M1 News Channel.
Páldy Anna stressed that salmonella poses a huge threat during the summer, so we have to avoid the milky, creamy dishes, pastries and the prepared food products should be cooled as quickly as possible. She said that the high temperature, the strong ultraviolet radiation and the high ozone concentration also pose a threat in the heat. (MTI)
Related news
Dr Nikolaus Kriz takes on the role of new EFSA Executive Director
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Magosz-NAK: Brussels’ pressure on the Mercosur agreement is unacceptable
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bluetongue confirmed in Nébih Somogy County
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Továbbra is száguldanak az élelmiszeripari árak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Another wave of food price increases could come due to EPR fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: in August, the foreign trade surplus for goods was 557 million euros, while imports were 4.1 percent lower than in the same period of the previous year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >